Sukob u reprezentaciji Francuske
1

Mexes: Neka selektor prestane pričati o meni kad nema pojma

Totalsport
Philippe Mexes (Foto: AFP)
Philippe Mexes (Foto: AFP)
U uvijek burnoj francuskoj nogometnoj reprezentaciji se dogodio novi sukob. U glavnim ulogama su selektor Didier Deschamps i nogometaš, inače član Milana, Philippe Mexes.

Mexes, 30-godišnji stoper, u posljednje vrijeme bio je daleko od reprezentacije, te nije nastupao ni na posljednjim kvalifikacijskim mečevima za SP 2014., kao ni na dvije posljednje prijateljske utakmice (Japan i Italija).

Francuski novinari su pitali Deschampsa, između ostalog, i kakva je situacija s Mexesom, a ovaj je odgovorio kako ga neće zvati dok se ne vrati u formu. Inače, Mexes u posljednje vrijeme igra konstantno i po ocjenama talijanskih novinara, vrlo dobro u Milanu, a svima je u sjećanju njegov genijalni pogodak kojeg je u Ligi prvaka zabio Anderlechtu. Okrenut leđima je, nakon primirivanja lopte prsima, postigao pogodak makazicama s vrha šesnaesterca.

"Molio bih Deschampsa samo jednu stvar. Neka prestane pričati o meni, jer nema on pojma o tome šta mi se događa, kako igram i bilo šta vezano uz mene", rekao je za L'Equipe Mexes i dodao:

"Njegovi izgovori su smiješni. Neka se bavi reprezentacijom na svoj način, ali mene neka ostavi na miru. Komentar da ne igram jer sam u lošoj formi je očajan."