Iako nisu osvojili glavne trofeje
0

Messi: Prošla je sezona bila uspješna za Barcelonu

Totalsport
Lionel Messi
Lionel Messi
Iako je prošle sezone osvojila samo "male" trofeje, argentinski nogometaš Lionel Messi smatra da je ona bila uspješna za njegovu Barcelonu.

Katalonski je klub u prošloj sezoni osvojio španski Superkup, Klupsko svjetsko prvenstvo i Kup kralja, ali je istovremeno ostao bez domaćeg prvenstva i Lige prvaka. Unatoč takvom rasporedu osvajanja titula, Messi smatra da on, njegovi saigrači i navijači mogu biti ponosni na ono što su napravili prošle sezone.

"Možemo biti sretni što smo osvojili Superkup, Klupsko svjetsko prvenstvo i Kup kralja. To su sve važna takmičenja! Nismo osvojili Ligu prvaka i Primeru kao što su to mnogi ljudi očekivali, ali bili smo blizu", rekao je 25-godišnji argentinski napadač te dodao:

"Međutim, ove godine smo spremni za novi pokušaj osvajanja Lige prvaka i prvenstva. Svjesni smo da svaka ekipa može biti komplicirana na svoj način i zato je bitno da u svaku utakmicu uđemo maksimalno koncentrirani", zaključio je Messi.

Barcelona je u novu sezonu španskog prvenstva krenula s četiri pobjede iz isto toliko utakmica, a novu kampanju Lige prvaka otvara u srijedu utakmicom protiv Spartak Moskve na Nou Campu.