Nogomet
1

Messi ponovno povrijeđen, vjerovatno propušta ostatak sezone

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AFP)
Lionel Messi (Foto: AFP)
Španski nogometni prvak Barcelona mogao bi do kraja sezone igrati bez svojeg najboljeg igrača Lionela Messija, koji je vjerojatno ponovno obnovio povredu zadnje lože.

Barcelona je u nedjelju pobjedom kod Atletico Madrida (2-1) proslavila naslov prvaka Španije, koji joj je još u subotu osigurao remi Espanyola i Real Madrida. No, nakon konačnog sudijskog zvižduka zasigurno nisu bili svi presretni, s obzirom da je sredinom drugog poluvremena travnjak zbog povrede morao napustiti Messi.

Argentinac se po izlasku držao za zadnju ložu desne noge, istu onu koju je povrijedio još u aprilu, a zbog koje je propustio uzvratnu utakmicu polufinala protiv Bayerna, te veći dio utakmice protiv PSG-a u četvrtfinalu LP.

Očito je Messi osjetio jaku bol u mišiću kada je travnjak napustio u trenucima kada je trener Tito Vilanova obavio sve tri zamjene, pa je katalonski div do kraja igrao s 10-ericom, ali ipak slavio autogolom Gabija u 80. minuti.

Nove pretrage zakazane su za danas (ponedjeljak), a prema prvim informacijama iz španskih medija, velike su šanse da Argentinac propusti ostatak sezone (tri utakmice).