Nogometaš se zacrvenio
0

Messi: Ponosan sam na ono što je Maradona rekao o meni

Totalsport
Foto: AFP/Getty Images/File
Foto: AFP/Getty Images/File
Pohvale koje je uputio Diego Maradona na adresu Lionela Messija, a u kojima je naglasio značaj argentinskog genijalca za reprezentaciju i Barceloninu igru, natjerale su ponajboljeg svjetskog nogometaša da se zacrveni.

Svjetska nogometna legenda i trenutno selektor argentinske nogometne reprezentacije okarakterizirao je Messija svojim nasljednikom i poručio mu da igra svoju igru kako bi nastavio dominirati nogometnim svijetom.

  • Messi je moj Maradona, ne postoji igrač važniji od njega. Želim da lopta uvijek bude kod njega jer on zna što s njom činiti - rekao je Maradona Oleu.

  • Ponosan sam na ono što sam čuo, ali i ostajem smiren nakon tih riječi. Sretan sam i jer hvali moju igru i nagovara me da radim isto ono što radim i u Barceloni. Govori mi da ne mijenjam stil - nadovezao se igrač.

Messi će s argentinskom reprezentacijom 5. septembra dočekati Brazil u 15. kolu južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, gdje će imati priliku potvrditi Maradonine riječi i svoju klasu.