Nogomet
0

Messi pomaže svom bivšem klubu

Totalsport
Jedan od najboljih nogometaša današnjice Lionel Messi (21) odlučio je pomoći svom bivšem klubu u kojem je započeo svoju karijeru, Newell's Old Boysima, u obnovi trening kompleksa.

Messi se razvijao u Newell's Old Boysima između 1995. i 2000. godine, kada su njegov talent zapazili skauti Barcelone i doveli ga na Camp Nou.

Ipak, Messi nije zaboravio svoj bivši klub koji ima finansijskih problema, te će mu pomoći na način da će uložiti novac u obnovu trening kompleksa Bella Vista, u sklopu kojeg bi trebala biti izgrađena i nova dvorana za vježbanje.

Stoga je otac slavnog argentinskog nogometaša Jorge Messi nedavno posjetio sjedište Newell's Old Boysa i sastao se s menadžerom kluba Gustavom Dezottijem kako bi se detaljno dogovorili koji su sve zahvati potrebni.

  • Messi će nam pomoći sanirati sportske objekte. Želi da se procijeni stanje kompletno stanje i tada će odlučiti kako može pomoći. On se uvijek dobrovoljno javljao za pomoć i suradnju – rekao je računovođa argentinskog kluba Jorge Ricobelli.