|

Messi: Nisam sretan kada mi govore da sam jedan od najboljih ikada

Messi: Nisam sretan kada mi govore da sam jedan od najboljih ikada
10
T
Totalsport
2.12.2012. u 15:52
20
komentara
10

dijeljenja
Messi: Nisam sretan kada mi govore da sam jedan od najboljih ikada Lionel Messi
Lionel Messi, argentinski nogometaš i vođa Barcelone, dao je za Voetbol International intervju u kojem je spremno rekao da ne voli usporedbe s Maradonom ili Peleom...
"Nisam sretan kada mi govore da sam jedan od najboljih svih vremena. Ne volim usporedbe s velikanima ovog sporta, jer mislim da je jedino korektno da mi se sudi kada završim karijeru. Još uvijek igram, mogu biti bolji od ovoga dosad, mogu biti i slabiji. Zato je najbolje pričekati za konačnu ocjenu", rekao je Messi koji je dodao da je on sam, a i cijela ekipa Barcelone, gladna uspjeha ove sezone, nakon prilično mršave prošle.

"Ne znam gdje je pošlo po zlu prošle sezone. Zapravo, prvo treba ustanoviti je li uopće pošlo po zlu i na koji način moramo ocijeniti prošlu sezonu. Izgubili smo utrku u Primeri, te ispali u polufinalu Lige prvaka, ali smo imali i dobrih razdbolja. Učinit ćemo sve što možemo da ove sezone uzmemo što je više moguće pehara".

Messi je uskoro, podsjetimo, i prvi favorit za novo osvajanje Zlatne lopte za najboljeg nogometaša u godini. Konkurenti su mu stari znanci, saigrač Iniesta, te Realov Cristiano Ronaldo.
Prijavi grešku


Komentari (20)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...