Nogomet
0

Messi: Niko me nije udario, dobro sam

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AP)
Lionel Messi (Foto: AP)
Mnogi argentinski i svjetski mediji izvijestili su kako je u četvrtak jedan huligan nasred ulice opalio šamar najboljem svjetskom nogometašu Lionelu Messiju u Rosariju. Međutim, Messi tvrdi da uopće nije bilo tako.

Prema prvoj verziji izvještaja, Messi je bio napadnut po izlasku iz restorana Club de la Milanesa, u kojem je ručao s dvojicom prijatelja. Mladić koji ga je navodno ošamario učinio je to jer je veliki navijač Rosario Centrala. Messi je, pak, kao dijete trenirao u Newell's Old Boysima, najvećem rivalu tog kluba, prije no što ga je otkrila i odvela Barcelona.

"Svi govore o nekakvom napadu na mene, što me jako iznenađuje jer nikakvog napada nije bilo i ja sam dobro. Različiti mediji javili su kako sam primio udarac izvan restorana u Rosariju. Svima javno poručujem da me niko nije udario! Savršeno sam u redu. Iznenadila me uzbuna koja se podigla zbog ničega, o čemu sam tek kasnije saznao. Svejedno, hvala svima na iskazanoj brizi", istakao je Messi.

Spomenuti restoran Club de la Milanesa dobio je, zahvaljujući ovom događaju, naglo na popularnosti. Njegov gazda Pablo Moyano također je ponudio svoju verziju događaja.

"Okupilo se mnoštvo ljudi, svi su željeli pozdraviti Messija, dotaknuti ga ili dobiti autogram od njega. Jedan od klinaca iz srednje škole pokušao ga je uvrijediti, a onda ga i udariti ili mu zaprijetiti. Nije to bilo ništa ozbiljno, mali je odmah pobjegao, čim se to dogodilo", rekao je vlasnik restorana, a onda je pohvalio Messija za uzorno ponašanje.

"Držao se fantastično, nastojao je mnogima udovoljiti i fotografisati se s njima, svakoga je pozdravio."