Raspoloženje na nivou
156

Messi ni sa suprugom ne može biti bez tjelohranitelja, "ulovljeni" su pred sutrašnji veliki trenutak

H. H.
Tjelohranitelj Yassine Chueko uvijek je blizu Messija (Foto: Daily Mail)
Tjelohranitelj Yassine Chueko uvijek je blizu Messija (Foto: Daily Mail)
Lionel Messi maksimalno iskorištava slobodno vrijeme opuštajući se na Floridi sa svojom suprugom Anontellom Roccuzzo, ali kao i na većini utakmica Intera Miamija, njegov tjelohranitelj je u blizini i prati ga u stopu.

Messi (36) viđen je kako se opušta s Antonelom uoči velike sedmice u kojoj se očekuje da će u ponedjeljak osvojiti Zlatnu loptu u Parizu i biti proglašen za najboljeg nogometaša godine po osmi put u karijeri.

Obožavateljica ga je slikala kako uživa na suncu u Miamiju, ali to nije bio čisto porodični izlet. Kao što se može vidjeti, Messijev tjelohranitelj Yassine Chueko sjedio je tek malo dalje od Lea i Antonele, dok se argentinski as smijao.

Chueko se obično viđa na utakmicama u Miamiju, kako vreba sa strane i prati Messija čak i na terenu kako bi ga zaštitio, a on je bivši američki vojnik koji je učestvovao u misijama u Iraku i Afganistanu. Osim toga, stručnjak je za borilačke vještine, bokser i majstor taekwondoa.

Ipak, nije poznato li je Chuekov zadatak samo da štiti Messija u Sjedinjenim Američkim Državama ili će otputovati s Messijem u Francusku. Lionel je dvije godine živio u Parizu, pa je moguće da će imati svoje bezbjednosne aranžmane kada bude u francuskoj prijestolnici.