Davao golove u svakom kolu
6

Messi: Moj rekord je najmanje važan

Totalsport
Argentinski nogometni čarobnjak Lionel Messi i dalje ruši rekord za rekordom. Barcelona je u subotu odigrala 2-2 protiv Celte, a Messi je i 19. kolo zaredom bio strijelac, što znači da je u nizu davao golove protiv svih ekipa u Primeri.

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo je prošle sezone bio strijelac protiv svih ekipa u prvoj španskoj ligi, ali ne u nizu. Messi, već uobičajeno, u izjavi nakon utakmice nije bio previše euforičan zbog rekordnog dosega, više je bio razočaran zbog izostanka pobjede.

"Najmanje važna stvar je rekordan niz. Sretan sam što sam pogađao u svim tim utakmicama i pomagao timu. Ali, nije to bitno. Željeli smo pobijediti u Vigu, ali nismo mogli", tužno je rekao Argentinac.

Iako Katalonce s klupe još uvijek ne vodi Tito Vilanova, prvi se trener nakon izostanka zbog liječenja tumora parotidne žlijezde vratio ekipi što Messi smatra ogromnim dobitkom.

"Tito se čini vrlo živahnim. Iznimno je važno što je ponovno s nama", kazao je Argentinac.

Barcelona u Primeri i dalje ima velikih 13 bodova prednosti pred Real Madridom i sasvim je blizu naslova, a već je u utorak očekuje gostovanje kod PSG-a u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

"Sad se moramo dobro odmoriti i pripremiti kako bismo ugrabili dobar rezultat. Igramo protiv ekipe koja nam je podjednaka kvalitetom", zaključio je Messi.