Daleko od prave forme
2

Messi ljut na saigrača zbog njegovih ljubavnih afera, zatražio da se pritaji

H. H.
Tini Stoessel i Rodrigo De Paul (Foto: Twitter / montaža)
Tini Stoessel i Rodrigo De Paul (Foto: Twitter / montaža)
Lionel Messi nije zadovoljan ponašanjem reprezentativnog kolege Rodriga De Paula i otvoreno je od njega zatražio da se primiri.

Nogometaš Atletico Madrida je već mjesecima u središtu argentinskih tračeva zbog svog privatnog života. Prije godinu je raskinuo s dugogodišnjom djevojkom Camilom Homs i to nekoliko dana nakon rođenja sina Bautiste, a potom je počeo vezu sa s Tini Stoessel, jednom od najomiljenijih i najpraćenijih pjevačica u Južnoj Americi.

Zbog toga se posljednjih mjeseci o bivšem igraču Udinesea pričalo više zbog njegovih ljubavnih afera nego zbog partija na terenu, a to je Messiju jako zasmetalo.

"Messi i još jedan nogometaš razgovarali su s De Paulom i zamolili ga da se pritaji", rekao je novinar Rodrigo Lussich u TV programu Socios del espectaculo.

Druga novinarka, Karina Iavicoli, dodala je: "Čak ni Diego Simeone nije zadovoljan situacijom. Rekao bi mu: "Radi šta želiš, ali ne pokazuj se toliko."

Svi ostali igrači bili su na Messijevoj strani, jer Leo želi da svi njegovi saigrači budu potpuno spremni i fokusirani na sljedeće Svjetsko prvenstvo, koje bi moglo biti posljednje za igrača Paris Saint-Germaina.