Nogomet
0

Messi: Chelsea ima sjajnu prednju liniju

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U jednom polufinalu Lige prvaka će igrati Barcelona i Chelsea, dok ćemo imena drugog polufinala saznati nakon uzvratnih utakmica u srijedu.

Sastaju se, podsjetimo, Porto i Manchester United (prva utakmica 2-2), te Arsenal i Villarreal (1-1).

Najlakši posao u uzvratu su imali nogometaši Barcelone koji su put do polufinala popločali već nakon prvih 90 minuta na Camp Nou. Tada su pobijedili 4-0 minhenski Bayern, te je uzvratna utakmica bila formalnost, kako za njih, tako i za Bavarce.

Bayern se, ako ništa drugo, od Lige prvaka oprostio časnim rezultatom 1-1, a katalonski nogometaši su nakon toga ogleda više komentirali ono što ih očekuje, nego li ogled na Allianz Areni.

  • Chelsea će biti jako opasan suparnik. Imaju odlične napadače u veznom redu i napadu, cijela ta prednja linija je jako opasna - rekao je najbolji igrač Barcelone Lionel Messi, a na njega se nadovezao i Andres Iniesta:

  • Nema laganih suparnika, nema ih otkada krene faza ispadanja u Ligi prvaka. Dakako da svako sljedeće kolo donosi sve veći test, pa će takve biti dvije utakmice protiv Chelseaja. Neizvjesne i teške za nas.

Iniesta se kratko osvrnuo na događanja u Münchenu.

  • Kontrolirali smo utakmicu. Jako je važno što nismo poraženi jer smo time nastaviti pozitivan ritam, a to je jako bitno.