Kaka
0

"Mene i Ronalda nećete vidjeti zajedno u gradu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Madridski Real je ovog ljeta u svoje redove doveo nekoliko nogometnih ikona, a dva najveća pojačanja su definitivno Brazilac Kaka i Portugalac Cristiano Ronaldo.

No, ta dva nogometaša (službeno najbolji prošle dvije godine na svijetu) razdvaja izvan nogometnog terena mnogo toga, a potvrdio je to i sam Kaka, koji je do ove sezone bio nositelj Milanove igre.

  • Mene i Cristiana Ronalda gotovo sigurno nećete zajedno vidjeti u gradu. Nećemo niti izlaziti na ista mjesta i mislim da smo izvan terena prilično različite osobe - rekao je Kaka, te nastavio:

  • Nemojte misliti da radim razdor među nama, nego smo jednostavno različite osobe. Na terenu smo, pak, nogometaši koji će se lakše razumjeti nego ostali. Potvrdili su to i treninzi, kao i neke zajedničke utakmice.

Kaka je završio u sličnom tonu:

  • Nema niti jezične barijere među nama. Naš jedini cilj, a on je zajednički za sve igrače Reala, jest napraviti najbolje u ovom klubu. Imamo sveti cilj, a to je pokušati ostvariti pobjedu svaki put kada izađemo na teren. Dakle, mislim da ćemo se Ronaldo i ja, koliko god bile različite persone, dobro snalaziti u istom dresu.