Nogomet
0

Menadžer: Mancini bi razmotrio ponudu Juventusa

Totalsport
Giorgio De Giorgis, menadžer talijanskog trenera Roberta Mancinija, kaže da će njegov klijent sljedeće sezone ponovno trenirati neku ekipu, ali se još ne zna koju.

Mancini je na kraju prošle sezone dobio otkaz u milanskom Interu. Iako je osvojio naslov prvaka, umjesto njega su čelnici Intera doveli portugalskog maga Josea Mourinha. Mancini otad ne radi kao trener, ali sljedeće sezone svakako se namjerava vratiti na klupu.

Povezivalo ga se s odlaskom u Bayern, koji je u ponedjeljak smijenio svog dosadašnjeg trenera Jürgena Klinsmanna.

  • Ne vjerujem da je otkaz Klinsmannu označio utiranje puta za Robertov dolazak u Bayern. Prošle sedmice je Roberto rekao da se nada da će u srpnju preuzeti neku momčad, ali očito još ne zna koja bi to mogla biti – kaže De Giorgis.

Možda bi to mogao biti i Juventus, čiji je sadašnji trener Claudio Ranieri pod pritiskom gubitka posla nakon sezone koja u rezultatskom smislu nije opravdala očekivanja, a rezultat je u Italiji iznad svega.

  • Roberto mora opet raditi kao trener! Prema tome, odgovorio bi na svaku ponudu. Dakle, ako bi to bio i Juventus, Roberto bi svakako razmotrio ponudu.

Pa ipak, menadžer je odbacio špekulacije da bi Mancini mogao i na klupu Sampdorije.

  • Žao mi što ljudi svaki puta kada Mancini posjeti utakmicu Sampdorije krenu s pričama kako će postati njihov novi trener. On je vrlo blizak s tim klubom, ali dolazak na klupu nije opcija. Osim toga, tamo nema niti razloga za promjenu trenera.