Crvena trenerka i avion
34

Memphis Depay objavom na Instagramu zagolicao maštu navijača Liverpoola

Klix.ba
Holandski nogometaš Memphis Depay zagolicao je maštu navijača Liverpoola objavom na društvenoj mreži Instagram u kojoj se zahvaljuje Lyonu i u tamno crvenoj trenerci ide prema crvenom avionu.

Depay je već igrao u Premiershipu i to u dresu ljutog rivala Liverpoola - Manchester Uniteda, odakle je napravio transfer u Lyon, vratio se u staru formu i opet probudio interes velikih evropskih klubova.

Ove sezone Depay je postigao 12 pogodaka uz 15 asistencija, a odigrao je ukupno 46 utakmica u svim takmičenjima i pomogao je Lavovima da izbore Ligu prvaka.

Posljednjih mjeseci ovaj napadač se često povezuje s prelaskom u Liverpool gdje već nastupaju njegovi sunarodnjaci Wijnaldum i Van Dijk, a navodno bi ova dva igrača trebala biti glavni razlog zbog kojeg će Depay reći "da" Redsima.

Nakon što je danas objavio video klip u kojem se zahvaljuje Lyonu, mnogi evropski mediji pišu da će Depay vrlo brzo biti predstavljen kao novi igrač kluba s Anfielda, vjerovatno nakon finala Lige prvaka koje se sljedeće subote u Madridu igra između Liverpoola i Tottenhama.