Predsjednik kluba
26

Memišević: Čelik je kao dijete, jači iz dana u dan

Piše: N. K.
Foto: Facebook/Jasmin Memišević
Foto: Facebook/Jasmin Memišević
Novi predsjednik Nogometnog kluba Čelik Jasmin Memišević zasukao je rukave i krenuo s poslom nakon što je na Skupštini prije desetak dana po novom Statutu izabran za prvog čovjeka zeničkog kluba.

Iako je svjestan da je pred njim i njegovim pomoćnicima mnogo posla, odlučio se uhvatiti u koštac s mnogim problemima.

Memišević je danas na društvenoj mreži Facebook ostavio zanimljiv status u kojem je najavio bolji Čelik, ali zatražio strpljenje od navijača.

"Još jedan radni dan proveden na najljepšem stadionu. Jedan dan bliže cilju, a on je puno bliže nego što se misli. Čelik kao malo dijete jača iz dana u dan. Udaraju sa svih strana raznorazni likovi, ali iz svake bitke smo još jači. Dragim navijačima Čelika poruka iz srca. Ja i moji prijatelji iz Upravnog odbora nismo ničiji igrači, nismo, niti ćemo biti. Zanima nas samo bolji klub. Mi stvaramo ekipu za velike stvari, samo nam treba još malo vremena. I budite sigurni, posustati nećemo, borit ćemo se do kraja i pružiti otpor i pričama i lažima i napraviti generaciju igrača koja će biti kao što je bila naša. Samo još malo vremena nam treba, vremena i strpljenja. Uspjet ćemo, budite sigurni", napisao je Memišević.