{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Meksikanka Andrea i njen brat Cristian podržali proteste za JMBG

21.6.2013. u 22:28
43
138
Meksikanka Andrea i njen brat Cristian podržali proteste za JMBG
43
Meksikanka Andrea i njen brat Cristian podržali proteste za JMBG
Andrea Mendoza (Foto: Facebook)
Mlada i simpatična Meksikanka Andrea Mendoza, koja je preko noći postala popularna u našoj zemlji zbog činjenice da voli bh. nogometnog reprezentativca Edina Džeku, ali i BiH, podržala je proteste za jedinstveni matični broj u našoj zemlji.
Andrea je na svome Facebook profilu postavila fotografiju sa istaknutim natpisom JMBG, čime se pridružila velikom broju poznatih i javnih ličnosti koje su podržale proteste.

Ona je vjerovatno razgovarala sa ljudima u našoj zemlji koji su je upoznali sa cijelom situacijom vezanom za matične brojeve, te je podržala proteste građana, a tome se pridružio i njen brat Cristian Mendoza, koji se također fotografisao sa natpisom JMBG. Sudeći prema fotografijama na njegovom Facebook profilu, Cristian je baš kao i Andrea, navijač reprezentacije BiH u nogometu.

Cristian Mendoza (Foto: Facebook)
Cristian Mendoza (Foto: Facebook)


Andrein Facebook profil ovih su dana Bosanci i Hercegovci doslovno zatrpali porukama i zahtjevima za prijateljstvo, nakon što je ona objavljivala fotografije u dresu Edina Džeke, koji je njen ljubimac, te sa zastavom BiH. Nakon što je portal Klix.ba objavio razgovor sa ovom mladom i simpatičnom Meksikankom ona je bukvalno postala potpuni hit na Facebooku, gdje joj se konstatno javljaju Bosanci i Hercegovci iz cijele zemlje, ali i iz dijaspore.

S obzirom da Andrea više ne može prihvatati nove prijatelje otvorila je svoju zvaničnu stranicu na Facebooku za fanove kojoj možete pristupiti ovdje.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: