Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan čovjek! Uprava mu nije dovela nijednog igrača, kojeg je tražio. Ne može sa panjevima praviti rezultate.
ćala razguli kad nisi bekića sarića ivetića radovca i sva ostala govna poslo braci u vrbanjušu na učenje osnovnih fudbalskih elemenata oni tebi dođu glave ma zdravo razguli
Culi smo ovu pricu juce
Ma sve je ovo kvalitet za 3 ligu.Treneri uprava igraci.Vec 20 godina tako
Ova ekipa Sarajeva je vrlo solidna..ima tu dosta dobrih igraca..samo treba trener koji ce znati da ih ukonponuje..da postavi igru..ljudi pa dobar trener je 50 posto ekipe..
Trebalo je najkasnije posle finala kupa da ode i sad bi mozda jos bili u Evropi i ne bi izgubili ovaj derbi..ali nekim ljudima treba mnogo vise da uvide neke stvari a neki to odmah vide ali dzaba jer kod nas su uglavnom na funkcijama u fudbalu oni sto slabije vide i slabije znaju..Cala je gospodin covjek i voli Sarajevo ali dzaba kad nema dovoljno kvaliteta da bude i trener Sarajeva.
lako mi je za Calu on je sinove gurnuo u PTT jer su zavrsili elektrotehnicke i masinske fakultete
Cirkus od kluba haha
a Ihtijarevic Pape e cuj Pape pa ko mu to dade ime...slino obicni papcic iz Visokog cccc
Sad ce Slavko preuzeti pitare, ko da gledam
Neka te chala, da nam se ponovo vratis. Vole te tvoji Manijaci 😂
slihter mrtvii kao igrac bio slihter i kao pobjegulja,i kao trener.al nema veze ,sta bi radio husref da nije cale,i obratno,jebo vas kapiten u gu.zove!!
MRŠ U 100 p.m.
On voli Saraj'vo,pravi je Hordaš, Husref Musemić jedan je od nas!!!
Zalosno je da oba sarajevska kluba ostaju bez trenera sa kojim su prosli pripreme i uigravali odredjene taktike. Sad to sve pada u vodu jer dolaze novi treneri sa novom vizijom i novim planom. Dok se to sve uklopi, Siroki i Zrinjski kupe bodove a otvara se put i Borcu jer mora srpski predstavnik nesto osvojiti ove godine
Ma kakve crne taktike, ako si.gledo.protic Zarije i ovaj jad danas nikakvih tu akcija i taktika nema. Pa oni su za.citave pripreme.odigrali samo dvije jebene pripremne utakmice halooo samo dvije i.to krupa gdje se vec tada pokazao domet ekipe i jedva pobjedise.olimpic
@liberalista97 ovo za borac je veoma moguce. Zeljo treba vratit Osima ili Milomir Odovic. Sarajevo treba vratit Husrefa Musemica ili stranca kakvog dovest ali ne iz komsiluka.
Za sve su krivi 'manageri'
komsije uzmite Slavku, slobodan je...