Brz odgovor
21

McGregor o protivniku kojeg je ponudio Habibov otac: Ne zanima me vaš vodonoša

N. K.
Conor McGregor (Foto: AFP)
Conor McGregor (Foto: AFP)
Otac Habiba Nurmagomedova Abdulmanap iznio je svoj stav prema kojem bi Islam Mahačev trebao biti idući protivnik za Conora McGregora, a nije su dugo čekalo na odgovor Irca budući da prijedlog u ovom trenutku nema nikakvog smisla.

McGregor je svoje mišljenje iznio putem Twittera te iskoristio priliku za još jedan verbalni napad na cijeli Eagles MMA tim.

"Poštujem tvoje metode treninga i sve što si do sada napravio. Međutim, moram se nasmijati na spomen vodonoše i timskog nutricionista Islama Mahačeva kao mog potencijalnog protivnika. Nemam namjeru ulaziti u sportsku borbu s dokazanim varalicom, korisnikom steroida. To je tvoj sin, Abdul! Tvoj srednji sin. Najstarijeg sam ti već uzeo", napisao je McGregor.

[TWITTER]1188087158290161664[/TWITTER]

Inače, Mahačev nije biološki sin Abdulmanapa Nurmagomedova, ali Habib ga često naziva svojim bratom, tako da je Irac vjerovatno aludirao na to.

Podsjetimo, Mahačev je upisao jedan doping pad tokom svoje UFC karijere i to prije tri godine kada je dobio pozitivan nalaz testa, a supstanca na koju je bio pozitivan je bio meldonium.