Zanimljivo društvo
49

Mbappe upoznao slavnu porodicu i dobio čestitke od Ivane Trump, mališani nisu krili radost

H. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zvijezda francuske reprezentacije Kylian Mbappe fotografisao se sa kćerkom Donalda Trumpa, Ivankom, njenim suprugom Jaredom Kushnerom i njihovom djecom nakon pobjede Trikolora nad Danskom rezultatom 2:1.

Trumpova kćerka i njena porodica trenutno su u Kataru na Svjetskom prvenstvu i fotografisali su se sa sjajnim Francuzom koji je s dva gola riješio meč i odveo svoju reprezentaciju u osminu finala.

Nakon pobjede, Mbappe je upoznao slavnu porodicu, uključujući Ivankine i Jaredove sinove Josepha i Theodorea, zajedno s kćerkom Arabelom, a mališani nisu krili oduševljenje.

Trump je na svom Instagramu objavila fotografije svoje djece u interakciji za zvijezdom PSG-a, a posebno je istakla objavu na kojoj se Mbappe fotografisao s njenom cijelom porodicom.

'Čast mi je čestitati Kylianu na nevjerovatnoj pobjedi Francuske. Mbappe je ljubazan koliko je talentovan", napisala je Ivanka Trump u opisu fotografije.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Slavna porodica gledala je mnoge utakmice tokom Svjetskog prvenstva, a primijećena je i na prvom meču Brazila protiv Srbije u kojem su Karioke slavile 2:0.

Trump je ovog mjeseca najavila da neće biti dio predsjedničke kampanje svog oca Donalda 2024. godine.