Ponovo na sudu
14

Maxi Lopez tužio bivšu suprugu Wandu Naru

Klix.ba
Napadač Udinesea Maxi Lopez pokrenuo je tužbu protiv bivše supruge Wande Nare, koja je sada u braku sa napadačem Intera i njegovim nekadašnjim prijateljem Maurom Icardijem.

Lopez je odlučio tužiti Naru jer je javno otkrila broj njegovog mobitela. Par je prošao kroz turbulentan proces razvoda jer je Nara započela vezu znatno ranije s Icardijem, za kojeg se kasnije i udala. Podsjetimo, Maxi i Mauro su bili prijatelji i saigrači u Sampdoriji.

U tužbi Lopez tvrdi da je Nara objavila na Facebooku i Twitteru njegov telefonski broj i druge lične detalje kako bi mu se osvetila i naštetila njegovoj reputaciji.

Slučaj će se naći na sudu u Milanu 22. novembra.

Njen odvokat je izjavio da je ona "u potpunosti uvjerena da će dokazati nevinost. Također, važno je napomenuti da je Lopez umješan u nekoliko sudskih slučajeva u Italiji i Argentini. Wanda Nara je pokrenula nekoliko tužbi protiv Lopeza jer nije plaćao alimentaciju za djecu od januara 2017. godina, a alimentacija iznosi 130.000 dolara. Jedine žrtve Lopezovog ponašanja u Nara i djeca, ona je kriva samo zato što želi osigurati prava svoje djece. Nema sumnja da Lopez pokušava sve kako ne bi platio alimentaciju svojoj porodici", riječi su advokata Wande Nare.