Bild saznaje
0

Matthäus odbio Racing Club SMS porukom!

Totalsport
Lothar Matthäus (48), rekorder po broju nastupa za njemačku nogometnu reprezentaciju (150), otkazao je SMS porukom moguću saradnju s argentinskim Racing Clubom, prenosi Bild.

Klub iz predgrađa Buenos Airesa, koji u argentinskom prvenstvu u 11 kola još nikoga nije pobjedio, te tavori na dnu tabele, na svojim internet stranicama još je prošle sedmice objavio da je Matthäus novi trener kluba, te da bi trebao službeno preuzeti klub od srijede.

Njemački trener brzo je demantirao tu vijest, te napomenuo kako se tek sprema otputovati u Argentinu na pregovore.

Međutim, čini se da se u posljednji trenutak predomislio, iako su u Racingu već pripremili teren za njegov dolazak. I ne samo za njegov, već i četvrte mu supruge, 26 godina mlađe ukrajinske manekenke Kristine Liliane, s kojom se Matthäus vjenčao na početku ove godine u Las Vegasu...

  • U Racingu je sve bilo spremno za njegov dolazak, ispunili smo sve njegove zahtjeve. Čak smo organizirali sve i za Lilianu. Onda je odjednom tokom noći stigao SMS u kojem Matthäus otkazuje moguću saradnju. Pa to je smiješno! Jako smo razočarani - prenosi Bild izjavu Juana Cobiana, posrednika u pregovorima.

Bild dodaje kako je Racing Club za Matthäusovu suprugu organizirao sastanke s modnim agencijama, a čak su za nju u pripremi imali i nastup u TV šou programu...