Nogomet
1

Martino: Ovaj poraz otežava stvari

Totalsport
Gerardo Tata Martino (Foto: AFP)
Gerardo Tata Martino (Foto: AFP)
Barcelonin trener Gerardo Martino odbio je kritizirati svoje nogometaše nakon 1-0 poraza na gostovanju kod Athletic Bilbaa u 15. kolu Primere.

Bio je to Barceloni prvi ovosezonski prvenstveni poraz i drugi vezani nakon što su sredinom sedmice izgubili od Ajaxa u Ligi prvaka s 2-1.

"Puno se priča o rezultatima... Ovaj poraz otežava stvari, ali moram reći da sam vidio dobru ekipu, barem u prvom poluvremenu. Ovaj poraz nema veze s utakmicom u Amsterdamu. A isto tako mislim da je bio veliki trenutak u utakmici s Neymarom (Iturrapse ga je grubo faulirao, ali nije isključen, op.a.)", rekao je Martino.

"Kada bih govorio o prvih 70 minuta, rekao bih da smo igrali dobro i vidio sam jako dobru ekipu. U prvom smo poluvremenu pružili jednu od najboljih igara u tom dijelu u cijeloj sezoni. Za mene nema ništa zagonetno. Mislim da moja ekipa zna što treba raditi u utakmici. Ali sve se vodi rezultatima i rezultati su negativni", dodao je Barçin trener, čija ekipa i dalje predvodi tabelu španske Primere, ali uz identičan broj bodova kao i drugoplasirani Atletico, te s tri boda viška ispred trećeplasiranog Reala.