Nogomet
0

Martino: Messi nije bolestan, povraćanje je "normalna" pojava

Totalsport
Gerardo "Tata" Martino (Foto: AFP)
Gerardo "Tata" Martino (Foto: AFP)
Argentinski nogometni trener Barcelone Gerardo Martino potvrdio je u razgovoru sa španskim novinarima da Lionel Messi nije bolestan i da je njegovo povraćanje "normalna" pojava.

Podsjetimo, argentinski nogometni genijalac Messi odbacio je nagađanja da je bolestan nakon što je u prijateljskoj utakmici protiv Rumunije (0-0), odigranoj u srijedu u Bukureštu, povraćao na terenu poslije samo osam minuta dvoboja, nakon čega je istu odigrao do kraja.

"To je nešto što se uvijek događa. Nekoliko mi se puta to dogodilo i u klubu, tako da nema razloga za brigu", rekao je Messi u četvrtak, a Martino je njegovu priču potvrdio u petak.

"Razgovarao sam s njime. Rekao mi je da je bio i kod specijalista, te da je s njim sve u redu. Nije normalno da povraća nakon osam minuta igre, no istovremeno je zdrav i normalno radi i trenira. Nema razloga za brigu", ponovio ja Martino.

Barcelonu u subotu očekuje gostovanje kod Valladolida u sklopu 27. kola španske Primere, a nakon toga slijedi uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.