Nogomet
2

Martinez: Ronaldu ću pružiti ruku kad se sretnemo

Totalsport
Cristiano Ronaldo i Javi Martinez (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo i Javi Martinez (Foto: AFP)
Za mikrofone radija Onda Cero, španski vezni nogometaš Athletic Bilbaa Javi Martinez komentirao je nesporazum s najskupljim nogometašem svijeta Cristianom Ronaldom.

Podsjećamo, riječ je o nesporazumu koji se dogodio u srijedu, na kraju odigranog susreta zaostalog 20. kola Primere u kojem je madridski Real slavio na San Mamesu protiv Athletic Bilbaa 3-0.

Nakon što je sudija odsvirao posljednji zvižduk Realovi igrači su počeli sa proslavom osvojenog naslova španskog prvaka. Tada se Martinez, koji je isključen u 72. minuti, ponovo pojavio na terenu u "civilu" kako bi popričao s Ronaldom. No, Portugalac je ushićen osvajanjem svog prvog naslova u Primeri, ali i očito ljutit na suparničkog igrača, pokazao Martinezu od šake do lakta i otišao u suprotnom smjeru.

"Ja mu nisam govorio da sam prvak svijeta i nisam se naslađivao niti ikad bih. Jednostavno sam mu rekao da ne treba pokazivati prema tribinama", rekao je Martinez, koji je potom komentirao navodne prostote koje je uputio na Ronaldov račun.

"I meni to govore na svakoj utakmici i ništa se ne dogodi. Sljedeće godine, kada budemo igrali, pružit ću mu ruku. Takve se stvari događaju u nogometu i budu zaboravljene", dodao je španski reprezentativac.