Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu imamo sansi samo cevape pojest.
Najjači sastav a Đurića nije zvao...
mošnje, stisnite guzove što jače, da vam što manje centimetara uđe u debelo crijevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi smo na žalost svoju šansu prokockali i sami sebe izbacili. Ko ne može Kipar dobiti nek se ne nada ničemu,obrukali su se a i zemlju koju predstavljaju,a Belgija je za nas velesila i sa drugim timom
nemaju sanse protiv nas
Biće to borba Davida protiv Golijata
evo stize orkan i kod nas.... e moj Mesa ispast ces opet ti kriv ako se ti baletani konacno ne uozbilje
Ko preživi pričat će.
Onaj Miralem Pjanić vam se povredio tokom zagrevanja... valjda neće još neki mahalski fudbaler da se povredi tokom boravka u sobi, ručka, obuvanja kopački ili na putu do Grbavice?
Reprezentacija FBIH će da igra u formaciji 0-0-0 pošto će desetorica mahalaca da sedi na kičmi Lukakuu... a ovaj će da ih šeta po terenu kao šarplaninac buve. https://www.youtube.com/watch?v=oJQ_4S6SteA
Hahahahaah. Pa materešinu vam đikansko-ujkansku ebem! Stvarno ima bar 30-tak komentara koji zaslužuju TOP. Dugo se nisam ovako dugo smijao. Svaka čast, a i dali smo vam malo povoda. Hahhaahahah Može humor, oko Bosne nema pregovora, tu ste donji, a vicevi i humor može. ;)
Mora malo da te zabavimo, nije još puno vremena ostalo do početka utakmice - a onda ćeš, kao i ostali SDA Fekalistanci u faveli, da furaš "Tsavellas" izraz lica.
@implementator :) neću beograĐanine, nego ću sjesti na stadion i uživati u igri jakih imena svjetskog fudbala. Šta bude bude, prestario sam ja da bi se ložio i čupao kosu. A i nemam puno kose. Hahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vazno je ucestvovati
Grohotom se smijem...nek nas oderu,poslije Cipra "ZmajOvi" zaslužuju jednu dobru gužnju,jednu redaljku,ono da dođe iz gu'ice u glavu...jer čekaju nas nove kvalifikacije,ove smo završili eliminirajući sami sebe...!!!
Ja sta se ovdje nakotilo vlaha cigojnera koji vode porijeklo sa obronaka Karpata?
DA I MA PODERITE IM GUZOVE BOG VAS MAZOO
nema Zeljo sanse,,
ujjjj j.... cacin caca
Joj kad vide Grbavicu, a ona napucana, sredjena, neda se gledati. Pa jos kad cuju da je to zapravo najbolji stadion u drzavi ima da padnu na dupe.
Zasto mi brisete komentar, citiram: HEEEEEEJ GRBAVICE RANO LJUTA UPALAAA TI KI TA KRUTAAAA !!!