Pronašao novi angažman
4

Marko Pervan napustio Široki Brijeg, karijeru nastavlja u Poljskoj

D. B.
Marko Pervan
Marko Pervan
Dvadesetčetverogodišnji nogometaš Marko Pervan u nastavku sezone neće nastupati za Široki Brijeg, zvanično je potvrđeno s Pecare.

Nakon nepunih godinu dana provedenih u redovima Širokog Brijega i dogovorenog novog angažmana u poljskom drugoligašu Korona Kielce, Marko Pervan se emotivnom porukom oprostio od kluba i navijača.

"Dragi prijatelji, hvala vam na ovih godinu dana koje smo zajedno proveli. Svima upućujem zahvalu, upravi kluba, zatim svim svojim, sada već bivšim sauigračima, trenerima i naravno, navijačima. Hvala za svaku kritiku i pohvalu koju ste mi uputili. Bilo mi je zadovoljstvo biti članom ovoga kluba. Želim vam svima svu sreću u nastavku sezone i da ispunite ciljeve te izborite Ebropu, jer to ovaj klub zaslužuje! Još jednom - hvala svima! Sretno Plavo-bijeli!", stoji u Pervanovoj poruci iz Poljske.

U dresu NK Široki Brijeg nastupio je ukupno 22 puta, postigao tri pogotka i upisao pet asistencija. U jesenjem dijelu sezone bio je jedan od najstandardnijih igrača u ekipi, a navijačima će sigurno ostati u posebnom sjećanju po lijepom pogotku protiv FK Željezničar na Grbavici u derbiju 18. kola Premijer lige BiH.