Nije razočaran
22

Marinović nakon poraza od Njemačke: Imali smo šanse, čestitam igračima na borbenosti

E. M.
Vinko Marinković (Foto: E. M./Klix.ba)
Vinko Marinković (Foto: E. M./Klix.ba)
Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović na konferenciji za novinare nakon meča s Njemačkom (0:2) kazao je kako je zadovoljan igrom svojih izabranika koji su imali svoje prilike.

Marinović je kazao da je posjed lopte Njemačke omogućio gostima veću kontrolu igre na terenu i samim tim pritisak koji ih je doveo do prednosti.

"Možda smo u prvom poluvremenu bili manje konkretni, ali da smo uspjeli sačuvati posjed možda bi to bilo malo bolje. Mislim da smo dobro odigrali drugo poluvrijeme, imali smo svoje prilike i mislim da smo dali te golove da bi utakmica otišla u drugom pravcu", kazao je Marinović.

Čestitao je i gostima na osvojena tri boda dodavši da se radi o kvalitetnoj ekipi protiv koje su imali dobre prilike te da je ostala žal bar za jednim golom. Međutim, okreću se utakmici protiv Velsa.

"
Ovo je tek treće kolo i Njemačka je favorit. Nama je Vels dobra prilika za to drugo mjesto i idemo tamo da odigramo za tri boda, posebno jer je Belgija tu izgubila. Vjerujem da ćemo se Belgija i mi boriti za drugo mjesto", dodao je Marinović. 
 Na kraju se posebno zahvalio publici na Bilinom Polju koja je u velikom broju pratila večerašnji susret mladih Zmajeva.

"Čestitao bih svojim igračim na borbenosti, ali bih se zahvallio i publici koja nas je maksimalno bodrila", zaključio je Marinković.