Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda
Najbolji golman svih vremena.
Njemačka Bundesliga postala je dosadna, u njegovo vrijeme bilo je barem 4 top ekipe. Sada će Bayern biti deveti put zaredom prvak. Pogledajte englesku ligu. Imate 10 top ekipa
aj ne seri
@PinkDragon definitivno, samo zato jer je Bayern državni projekat koji predstavlja njemacku na evropskoj sceni dok kod engleza ne postoji državni projekat nego 10 privatnih projekata. Liga mnogo neizvjesnija, konkurentnija i bolji igraći.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da je pipplica duze ostao u bundes ligi ne bi imao sanse
Srusio rekord, ali ni priblizno dobar i legendaran kao veliki Oli Kahn!
Ove statistike su bez veze. Stavi ga na gol ekipe kao sto je Salke pa cu ga ja pitati. Lahko je u Bajernu kada imas jaku odbranu.
po tebi on onda ne smije prelaziti u velike klubove. Mjerilo je samo mali klubovi. Lako je onda messiju u barci nek predje u manji klub, tako i sa ronaldom i ronaldinhom itd. Glupo ti je razmisljane drug. Nisi glup, ali nisi ni plaho pametan
Bas. treba izgleda odrediti granicu. Koliko klub zapravo moze biti dobat da bi ti se poceli rekordi pikati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)