Potez za pohvalu
672

Manijaci nastavili s humanitarnim akcijama: Donirali novac i zaštitne maske za lice

K. H.
Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba
Najvatreniji navijači FK Željezničar, popularni Manijaci, donirali su 1.000 KM i 100 zaštitnih maski organzaciji Pomozi.ba kao doprinos u borbi protiv koronavirusa u našoj državi.
Manijaci su na svojoj službenoj Facebook stranici objavili dokaz o uplati sredstava, a poručili su da će u narednom periodu nastaviti sa svojim aktivnostima.

"U okviru humanitarnih aktivnosti koje provodimo u posljednje vrijeme, danas smo posjetili humanitarnu organizaciju Pomozi.ba te istoj uručili novčanu donaciju u iznosu od 1.000 KM i stotinu zaštitnih maski za lice, a sve u svrhu našeg doprinosa borbi protiv koronavirusa. Također, u narednom periodu mi ćemo nastaviti sa svojim aktivnostima o kojima ćemo vas blagovremeno izvještavati", piše u saopćenju na Facebooku.

Kako saznajemo, Manijaci će tokom narednog vikenda podijeliti i veliku količinu namirnica onima kojima su u ovom trenutku najpotrebnije, što je svakako potez za svaku pohvalu. Podsjećamo, Manijaci su nedavno obilazili porodice kojima je pomoć najpotrebnija, a gdje su prikupili ukupno 2.400 KM.