Potpis zlata vrijedan
20

Mandžukić na slatkim mukama, odlaskom iz Juventusa dobija ugovor života

K. H.
Mario Mandžukić (Foto: EPA-EFE)
Mario Mandžukić (Foto: EPA-EFE)
Britanski Sky Sports objavio je informaciju da hrvatski napadač Mario Mandžukić ima četiri unosne ponude te da će sigurno napustiti Juventus u zimskom prijelaznom roku.

Sky Sports je podsjetio da Manchester United još uvijek prati Marija Mandžukića i da će sigurno pokušati da ga dovede tokom januara, ali pored toga otkrivaju da Hrvat ima još tri izuzetno bogate ponude te ističu da će, onog trenutka kada napusti Juventus, potpisati ugovor života.

Pored Manchester Uniteda hrvatskog napadača u svoje redove želi dovesti i Milan koji ima velike probleme u napadu, a Sky Sprots ističe da ovaj bivši napadač Dinama, Wolfsburga, Bayerna i Atletico Madrida još ima unosne ponude iz MLS-a i Kine.

Takoeđer se navodi da će odluka na kraju biti isključivo Mandžukićeva i da mu Juventus ne bi trebao praviti probleme, što je i logično s obzirom na to da trener Stare dame Maurizio Sarri uopšte ne računa na njegove usluge.

Bilo kako bilo, Sky Sports je naveo da će Mandžukić nakon odlaska iz Juventusa potpisati ugovor života i da će, što se finansijske strane tiče, dobiti znatno bolji ugovor od onog koji je imao u Juventusu.