Odbio igrati za rezerve Cityja
0

Mancinijev sin napravio isto što i Tevez

Totalsport
Filippo Mancini
Filippo Mancini
Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini odlučno je izjavio kako više ne računa na Carlosa Teveza koji je odbio ući u igru u dvoboju protiv Bayerna. Isti je, međutim, prekršaj nekoliko sedmica ranije napravio njegov vlastiti sin.

Filippo Mancini (20) je bio član rezervne ekipe Manchester Cityja koja je 10. augusta igrala prijateljsku utakmicu protiv rezervnih nogometaša Liverpoola.

Prema pisanju Mirrora, trener Andy Welsh htio je u 80. minuti uvesti mladog Mancinija u igru, ali ovaj je to odbio, a uz to je još Welsha počastio psovkama. Nakon utakmice je, pak, stadion napustio u taksiju, umjesto u klupskom autobusu sa suigračima.

I drugi Mancinijev sin Andrea, koji je također bio član Cityjevih rezervi, spomenutu utakmicu započeo na klupi, ali za razliku od brata, u 60. je minuti ušao u igru bez ikakvih incidenata.

Glasnogovornik Cityja potvrdio je sporni događaj, ali tvrdi da je Roberto Mancini za postupak svog sina saznao tek ovaj petak.

"Filippo nema ugovor sa Cityjem, niti ga klub plaća, a na klupi za rezerve je bio u prijateljskoj utakmici. Zato nismo poduzimali nikakvu disciplinsku mjeru protiv njega. Riješili smo to interno, bez Robertovog znanja", objasnio je glasnogovornik.