Nogomet
0

Mancini: Želim biti siguran da Aguero želi igrati u Engleskoj

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Nakon što se dva južnoamerička nogometaša nisu uspjela prilagoditi na život u Manchesteru (Tevez i Robinho), menadžer "građana" Roberto Mancini smatra da treba biti oprezan s dovođenjem Argentinca Sergija Aguera.

Aguero se još odmara od nedavno završenog južnoameričkog prvenstva Copa Americe, a za to vrijeme menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini želi biti siguran da Aguero želi doći u Englesku da igra nogomet.

"Aguero je igrao u Argentini, ali ako želimo zaključiti posao moram prije toga razgovarati s njim, jer želim čuti što on misli o igranju u Engleskoj", rekao je Mancini. Ukoliko je Argentinac spreman španski način života zamijeniti engleskim, Mancini vjeruje da bi se taj transfer mogao dovršiti u narednoj sedmici.

"Trenutno ne znam kakva je situacija s njim i Atleticom. Ako ga odluče prodati i ako je njegova želja doći u City, vjerujem da ćemo to uspjeti realizirati u idućih pet do sedam dana", tvrdi Mancini.

S druge strane, Carlos Tevez je još uvijek u klubu i očekuje se da će tako biti i do utakmice engleskog Community Shielda protiv Manchester Uniteda, koja je na rasporedu 7. augusta, za koju bi Tevez mogao konkurisati.

"Kad se vrati s odmora i ako bude u dobroj fizičkoj spremi možda dobije priliku. Igrao je na Copa Americi i nema razloga da ne bude u dobroj formi", zaključio je Mancini.