Nogomet
1

Manchester United spreman prodati Chicharita

Totalsport
Chicharito (Foto: EPA)
Chicharito (Foto: EPA)
Meksički napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez Chicharito potužio se menadžeru Davidu Moyesu na malu minutažu, a klub ga je idućeg ljeta spreman prodati zainteresiranom kupcu, piše Goal.com.

Samo pet puta zaigrao je Hernandez u početnoj postavi Crvenih vragova ove sezone u Premierligi. Ukupno je u svim takmičenjima upisao 31 nastup, od čega 20 kao zamjena, te je zabio devet golova.

Manchester United prolazi kroz sezonu iz najgorih snova, ali Chicharito je ipak vjerojatno najviše nesretan zbog statusa u ekipi. Jasno je da u hijerarhiji napadača zauzima tek četvrto mjesto, iza Waynea Rooneyja, Robina van Persieja i Dannyja Welbecka. U posljednja dva mjeseca je barem tri puta razgovarao s Davidom Moyesom kojem je izrazio frustracije zbog neigranja.

Manchester United je Hernandeza informirao da će idućeg ljeta saslušati ponude za njega od zainteresiranih klubova. Hernandez očajnički želi promaći klub u kojem će više igrati. Povezan je s prelaskom u madridski Atletico kojeg bi mogao napustiti Diego Costa. Brazilac sa španskim pasošem blizu je prelaska u Chelsea, kako tvrde engleski mediji.