Daily Mail
0

Manchester City želi Olića

Totalsport
Ivica Olić (Foto: AFP)
Ivica Olić (Foto: AFP)
Dva gola koja je Ivica Olić postigao Manchester Unitedu u četvrtfinalu Lige prvaka, ali i sjajne igre u njegovoj vjerovatno najboljoj sezoni karijere otvaraju mu vrata mogućih transfera.

Izvrsne igre u najjačoj njemačkoj ekipi lansirale su Olića u misli klubova koji osmišljavaju kako pojačati postojeći kadar za sljedeću sezonu. Zainteresiranih ima, a United bi mogao biti dodatno "udaren" ostvare li se ambicije sugrađanskog kluba Cityja.

Naime, Daily Mail piše da "građani" "planiraju iznenađujući transfer Ivice Olića", nakon što je "hrvatska zvijezda impresionirao menadžera Roberta Mancinija".

"City je blagoslovljen dobrim napadačkim opcijama, ali će pažljivo pregledati tim ovoga ljeta i neka imena zvijezda bit će žrtvovana nauštrb igrača za koje se smatra da imaju bolji stav i radnu etiku", tvrdi engleski dnevnik i nastavlja: "Olić spada u tu kategoriju, a Bayern bi trebao biti spreman osluhnuti ponudu u visini od šest miliona funti."

U zaključku teksta Daily Mail tvrdi da bi "Olić, kao i Carlos Tevez odmah postao miljenik Eastlandsa i da bi se svojim nesebičnim stavom lako uklopio u klub."