Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha transfer suplje su pocele. Dugo ce biti ljeto ispred nas. MIRA ne ide nigdje. Da odmah skratimo.
ko je MIRA?
Pravi džentlman nikad ne napušta damu
@zivotinja369... Staru damu?
@MislimNaTebe Ne kontam ni ja šta toliko vide u njemu osim da ga mogu trenirati da bude bolji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ide u Madrid, u jednom intervjuu je rekao da je CR uzeo njegovo mjesto. Zato još nije nigdje otišao iz Juventusa. Izgleda da CR odlazi pa se kladim da će Pjanić u Real.
Nemojte pisahati prije nego sto vas natuzi.Da sacekamo
Real, Bajern, Mancester, Bacelona, PSG....ovi oni klubovi...i na kraju Juve jedino važe ponude Galatasaraja, Fenera, Besiktasa, Zenita, Liona, Olimpijakosa i sl. Vole ga novinari javno sanjati.
Pa da li je baš za Barse ili Reala ? U repki ne poazuje da jeste.
...kako nije ista uloga ,uloga je ista ,ali kvalitet suigrača u repki i Juventusu nije isti.
@novibosman345. Dobro si rekao, uloga jest ista, a kvalitet saigraca u reprezentaciji je upitan. Da bi pokazao sve, mora imati jos 10/takvih kao on. Slicno Salihamidzicu u Bajernu. Kako on moze pokrpati rupe nastale Bicakcicevim ispadanjem, ili Kodri zalijepiti loptu za nogu?
Usta moja hvalite me.. Da je bogdom tako al Italija je njemu plafon
Kao i uvijek, poslije cijele te halabuke novi Iniesta novi xavi i ostale medijske gluposti ostat će gdje i jeste kao sa poboljšanim ugovorom...
Nema šta da se piše dok ne počne SP
Gdje god da ode neće se baš naigrati. Možda u Barceloni jer je Inista otišao. Ali je stigao Coutunho.-