Pobrao simpatije
115

Manchester City predstavio novi gostujući dres i oduševio svoje navijače

N. K.
Novi gostujući dres Cityja (Foto: Instagram)
Novi gostujući dres Cityja (Foto: Instagram)
Puma je danas lansirala novi gostujući dres Manchester Cityja za sezonu 2021/22 te na društvenim mrežama pokupila brojne simpatije navijača Građana, ali i drugih ljubitelja nogometa.

Novi gostujući dres sadrži kapljice vode u cijelom dizajnu, ističuću program sigurne vode i Cityzens Giving. Grb kluba, logotip Pume, kao i sponzora Etihada i Nexena imaju šarene boje, nalik na efekt svjetlosti koja se probija kroz kapljice vode.

Proizveden s posebnim postupkom uštede materijala za smanjenje potrošnje vode, novi dres odaje počast partnerstvu s globalnom humanitarnom inicijativom kluba, fokusiranom na korištenju nogometa za podizanje svijesti i pristupa sigurnoj vodi u cijelom svijetu.

Novi gostujući dres Cityja kombinira 100 posto reciklirani poliester s tehnologijom kako bi osigurao udobnost i pokretljivost, održavajući sportiste suhim i osjećajima svježine.

City će u novim gostujućem kompletu debitovati 7. augusta protiv Leicestera u Charity Shieldu na Wembleyju, a bit će dostupan od 29. jula na Puminim i Cityjevim stranicama te prodavnicama.