Nogomet
0

Manchester City doveo novo pojačanje u stručnom štabu

Totalsport
U redove Manchester Cityja, bogatog engleskog nogometnog prvoligaša, stiglo je novo pojačanje, ovog puta u stručnom kadru.

Riječ je o Attiliju Lombardu (44), umirovljenom talijanskom nogometašu koji će od sljedeće sezone pomagati sunarodnjaku na klupi Cityja Robertu Manciniju, tačnije njegov će zadatak biti skautiranje svih Cityjevih protivnika.

"Lombardo je bio vrhunski igrač i u redove našeg kluba donijet će puno iskustva i pobjednički mentalitet. Znam da je uzbuđen zbog dolaska u Manchester City i znam da voli engleski nogomet iz njegovog perioda u Londonu", komentirao je Cityjev menadžer Roberto Mancini putem internetske stranice kluba.

Lombardo je bivši Mancinijev suigrač iz Sampdorije i Lazija, koji je krajem devedesetih branio boje Crystal Palacea. Od umirovljenja je radio sa Sampdorijinim omladinskim pogonom, švicarskim FC Chiassom, te nizom talijanskih niželigaša.

Već ranije Mancini je u City doveo jednog svog bivšeg suigrača iz Sampdorije, Davida Platta, koji će biti njegov prvi pomoćnik.