Nogomet
0

Manchester City bez četverice standardnih protiv Wigana

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Španski nogometaš David Silva trebao bi biti spreman za povratak na teren u ponedjeljak kada će njegov Manchester City gostovati kod pretposljednje ekipe engleskog Premiershipa – Wigana.

 Pomoćni trener menadžera Roberta Mancinija, David Platt, rekao je da će Španac najvjerojatnije biti u kadru vodeće ekipe Premiershipa, koja je izgubila dvije utakmice zaredom u engleskim kupovima (Manchester United i Liverpool), u ponedjeljak protiv Wigana, ali da te sreće neće biti i Talijan Mario Balotelli.

"David je danas (četvrtak) normalno trčao i vjerujem da će, kada se vrati iz Španije nastaviti raditi punim intezitetom s ostatkom tima", veli Platt.

No, druga briga mori menadžera "građana". Balotelli je u utakmici protiv Liverpoola (poraz 1-0) i prije poluvremena iznesen s terena zbog bolnog zgloba. Platt je rekao da su iznimno male šanse da do ponedjeljka Balotellijev zglob bude 100 posto zaliječen.

Osim Balotellija susret protiv Wigana propustit će i suspendirani kapiten Vincent Kompany, kao i bjelokošćanska braća Toure. Kolo i Yaya su još prošlog vikenda otputovali na reprezentativno okupljanje uoči početka Afričkog kupa nacija.