|

VIDEO
/
Mamić pozvan na razgovor u DORH zbog izjava na HRT-u

Mamić pozvan na razgovor u DORH zbog izjava na HRT-u
0
S
Sarajevo-x.com
19.12.2011. u 16:11
26
komentara
0

dijeljenja
Mamić pozvan na razgovor u DORH zbog izjava na HRT-u Zdravko Mamić
Nakon što je izvršni predsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić tokom gostovanja u emisiji Nedjeljom u 2 javno rekao da ima izvode iz policijske evidencije o članovima navijačke grupe Bad Blue Boys i inicijative Zajedno za Dinamo pa potom i pročitao neke od kaznenih djela za koja su oni prijavljivani, svoj će postupak, prema svemu sudeći, morati objasniti istražiteljima.
Prema pisanju tportala.hr, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH) je u ponedjeljak ujutro poslalo službeni poziv Mamiću za razgovor u kojem bi trebao objasniti ko mu je dostavio dokumente koje je spominjao u emisiji.

Izvodi iz policijske evidencije su službeni i povjerljivi podaci koji se koriste za orijentaciju u policijskom radu, a ne sadrže djela za koja je neka osoba osuđena.

Ovi dokumenti se ne smiju odavati javno, čak ni osobama kojih se tiču. MUP ih je dužan dostaviti isključivo sudu na službeni zahtjev.

Novinari tportala.hr su kontaktirali Dinamo, ali zvaničnici ovog kluba ne znaju ništa o poziivu koji je DORH uputio Mamiću.

Prijavi grešku


Komentari (26)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...