Susret 21. marta u 15:00
129

Mala heroina Hana Pašanbegović će izvesti početni udarac na humanitarnoj utakmici u Zenici

E. B.
Mala bosanskohercegovačka heroina, djevojčica Hana Pašanbegović, koja je šest puta pobijedila rak, izvest će početni udarac na humanitarnoj utakmici koju će u Zenici 21. marta igrati BH Fanaticosi protiv ekipe sastavljene od legendi bh. nogometa.

"Hana i Udruženje Pomozi.ba vas pozivaju da nam se u četvrtak pridružite u Areni Zenica gdje će sa početkom u 15 sati snage odmjeriti BH Fanaticosi i Legende bh. nogometa", poručili su iz Pomozi.ba.

Ekipu legendi bh. nogometa će sa klupe predvoditi Vlatko Glavaš, Muhamed Konjić i Mirsad Hibić, a kapiten ekipe bit će Emir Spahić.

Svoj nastup za ekipu legendi, uz mogućnost malih izmjena, potvrdili su i Senijad Ibričić, Elvir Rahimić, Elvir Bolić, Samir Muratović, Dario Damjanović, Zlatan Muslimović, Vedin Musić, Džemal Berberović, Mensur Mujdža, Darko Maletić, Toni Šunjić, Avdija Vršajević, Adnan Gušo, Anel Hadžić, Bulend Biščević, Mirsad Bešlija, Safet Nadarević, Nermin Šabić te Bruno Akrapović, uz mogućnost dolaska još nekih imena.

Ulaznice po cijeni 5 KM možete kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba u Sarajevu (Dr. Fetaha Bećirbegovića 8), na dan utakmice ispred Arene Zenica, te na online platformi tixbase.com. Sav prihod ide u Fond za liječenje oboljelih bh. građana.

Podsjetimo, istog dana će u Zenici biti odigran duel baraža za Evropsko prvenstvo između Zmajeva i Ukrajine od 20:45 sati.