Čudna objava
6

Mahrez na Facebooku objavio kraj karijere, pretpostavlja se da mu je profil hakovan

Piše: K. H.
Riyad Mahrez (Foto: EPA-EFE)
Riyad Mahrez (Foto: EPA-EFE)
Na zvaničnom Facebook profilu nogometaša Leicestera Riyada Mahreza pojavila se objava u kojoj je saopćeno da je Alžirac završio karijeru, ali javnost na Otoku smatra da je njegov profil hakovan.

Ova vijest iznenadila je sve Mahrezove pratioce na društvenim mrežama, a kao razlog za povlačenje navedeni su zdravstveni problemi.

Ipak, jasno je da postoji velika vjerovatnoća da je njegov Facebook profil hakovan te da njegova karijera nije završena, a više informacija svakako će biti poznato uskoro. <iframe class="lazyload" data-src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRiyad.Mahrez.RM26.7%2Fposts%2F1663562857070240&width=500" width="500" height="485" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true">

"Nakon konsultacija s puno ljekara odlučio sam se oprostiti od nogometa. Kako je moja karijera završila, želim reći nekoliko riječi. Zahvaljujem se svima na dobroti i podršci u ovom nevjerovatnom gradu. Uvijek ćete ostati u mom srcu", napisano je u spornoj objavi.

Mahrez je proteklog vikenda postigao pogodak u 97. minuti Asmiru Begoviću iz slobodnog udarca, a tim pogotkom donio je jedan bod Leicesteru protiv Bournemoutha.