Luksuz i prestiž
100

Maguire na vjenčanje potrošio 580.000 eura, pijani Grealish se snimao u gaćicama

D. P.
Maguire je pozvao svog prijatelja Grealisha (Foto: Instagram)
Maguire je pozvao svog prijatelja Grealisha (Foto: Instagram)
Pauzu između dvije sezone iskoristio je i Harry Maguire koji je oženio svoju dugogodišnju ljubav Fern Hawkins, a vjenčanje je privuklo mnogo pažnje.

Maguireu možda ne ide na terenu, ali mu van njega stvari besprijekorno funkcionišu. Manchester United nije izborio Ligu prvaka, nastupi Harryja Maguirea bili su daleko ispod očekivanog nivoa, a na kraju je ostao i bez kapitenske trake što je jedno od najvećih poniženja u svijetu nogometa.

Ipak, defanzivac reprezentacije Engleske nada se da su muke i problemi nestali kada je završena prošla sezona, a godišnji odmor iskoristio je kako bi oženio dugogodišnju ljubav Fern Hawkins.

Par je u subotu priredio nevjerovatno vjenčanje na luksuznoj lokaciji Chateau de Varennes na jugu Francuske. Svadba je koštala nevjerovatnih 580.000 eura.

Prisutne su bile brojne poznate zvanice iz svijeta nogometa među kojima najviše kolega iz reprezentacije Engleske. Naravno, u centru pažnje bio je niko drugi do Jack Grealish.

Najskuplji nogometaš u historiji Manchester Cityja nastavio je s pijankama i skandalima pa je na svom Instagram storyju objavio snimak u gaćicama dok potpuno pijan pleše zajedno s pjevačem Tomom Grennanom i Maguireovim bratom Joeom.

Grealish u opuštenom i pijanom izdanju
Grealish u opuštenom i pijanom izdanju

Grealish je na svadbu stigao za vikend i tako prekinuo višesedmični odmor na Ibizi i Las Vegasu. Tokom posjete Sjedinjenim Američkim Državama objavljene su fotografije žestoko pijanog ofanzivca reprezentacije Engleske koji je za noć potrošio 93.000 eura.