Ligue 1
22

Magija Di Marije u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi PSG-a

N. K.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nogometaši PSG-a pobijedili su sinoć na Allianz Rivieri u okviru 10. kola Ligue 1 ekipu Nice rezultatom 4:1, a utakmicu je obilježila čarolija Angela Di Marije.

Naime, Argentinac je u 21. minuti na sjajan način udvostručio prednost PSG nakon što je sam postigao i prvi pogodak na meču.

Iako se činili da je otišao preblizu golu i da neće moći postići pogodak, izveo je pravu malu čaroliju i zatresao mrežu domaćina iz gotovo nemoguće pozicije. Inače, Parižani su vodili 2:0 na poluvremenu, a u 67. minuti domaći su smanjili preko Ganage.

Kraj za Nicu uslijedio je u samo tri minute razmaka kada su zaradili dva isključenja. Prvo je Cyprien dobio drugi žuti karton u 74., a potom Herelle direktni crveni u 77. minuti. PSG je to iskoristio i golovima Mbappea i Icardija potvrdio pobjedu.

Prvak je tako zadržao prvu poziciju s pet bodova više od drugoplasiranog Nantesa, koji ima utakmicu manje, dok je Nice na devetom mjestu.

PSG će već u utorak igrati novu utakmicu jer gostuju Club Bruggeu u Ligi prvaka, a Nice će u narednom kolu Ligue 1 ići u goste Strasbourgu.