Bild
0

Magath dovodi Misimovića u Schalke?

Totalsport
Foto: Getty Images (Zvjezdan Misimović)
Foto: Getty Images (Zvjezdan Misimović)
Felix Magath i Zvjezdan Misimović prošle su sezone sjajno surađivali u Wolfsburgu i senzacionalno došli do naslova njemačkog prvaka. Dogodine bi ponovno mogli biti zajedno, ali u Schalkeu.

Prema pisanju Bilda, Magath će za sljedeću sezonu, kad bi Schalke trebao igrati u Ligi prvaka, dobiti na raspolaganje oko 25 miliona eura za pojačanja, a prvi na njegovoj listi je odlični bosanskohercegovački nogometaš.

Preliminarni se razgovori navodno već obavljaju, a Bild tvrdi kako bi 27-godišnji Misimović, kojem ugovor u Wolfsburgu traje do 2013. godine, koštao oko deset miliona eura.

Misimović bi se mogao vrlo dobro uklopiti u Magathov napadački trenerski stil, a i sam je bh. veznjak nedavno izjavio kako bi i dogodine želio igrati u Ligi prvaka.

Izvjesno je da to s Wolfsburgom, koji je trenutno 11. na tabeli, neće moći, ali zato je Schalke, trećeplasirani sastav Bundelsige, vrlo blizu osiguravanja nastupa u najelitnijem klupskom natjecanju u Europi.

Misimović je ove sezone skupio sedam prvenstvenih pogodaka i isto toliko asistencija, a jedan gol i dvije asistencije je dodao i u Ligi prvaka. Svojim je pogotkom u nedjelju donio pobjedu Wolfsburgu u Hannoveru (1-0).