U životnoj formi
111

Luka Modrić dobio mural u Kazanu uz Messija, Ronalda i Neymara

Klix.ba
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Veznjak reprezentacije Hrvatske i jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji Luka Modrić dobio je mural u Kazanu te se pridružio Cristianu Ronaldu, Lionelu Messiju i Neymaru čija lica krase fasadu jedne zgrade.

Modrić iza sebe ima fantastičnu sezonu, s Real Madridom je treći put uzastopno osvojio titulu prvaka Evrope, a s reprezentacijom Hrvatske stigao je do polufinala Svjetskog prvenstva i kao vođa ove generacije Vatrenih ima priliku svoju reprezentaciju odvesti čak i do vrha Evrope.

Nakon meča između Hrvatske i Rusije, a koji je završen pobjedom Vatrenih poslije penala, Modriću je ukazana velika čast i domaćini su pored najboljih igrača današnjice nacrtali lik ovog sjajnog veznog igrača.

Podsjećamo, veliki mural u Vukovarskoj ulici koji su bivšem nogometašu mostarskog Zrinjskog posvetili navijači tog kluba išaran je porukama "Govno maleno" i "I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata".

Modriću dio navijača ne može oprostiti promjenu iskaza koji je dao u istrazi koju je pravosuđe u Hrvatskoj vodilo protiv Zdravka Mamića, a nakon čega je sjajni veznjak Reala iz Madrida optužen za krivokletstvo.