Nogomet
0

Löw: 'Ne pomišljam zvati Lehmanna u Elf'

Totalsport
Joachim Löw, selektor njemačke nogometne reprezentacije, zaključio je, kako kaže, jednom zauvijek temu zvanu Jens Lehmann.

Jens Lehmann, 39-godišnji golman Stuttgarta, naglasio je na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu, gdje je Njemačka poražena u finalu od Španjolske, da je odigrao svoje posljednje reprezentativne minute baš na tom takmičenju.

No, u posljednje vrijeme je u javnosti konstantno najavljivao želju da bi se vratio u "Elf", te da bi jako volio nastupiti na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoafričkoj republici, čemu je Njemačka jako blizu s obzirom na uvjerljivost nastupa u kvalifikacijama.

Prvo su o toj temi govorili pomoćnici u njemačkoj reprezentaciji, naglasivši kako se žele koncentrirati na mlađe golmane, a u ponedjeljak je i definitivno takvu mogućnost odbacio selektor Joachim Löw.

  • Nemam namjeru zvati Lehmanna u reprezentaciju. Njegova priča je završena. Možda je došlo do krivih navoda po medijima, jer mi u niti jednom trenutku nismo izrazili želju vratiti ga natrag. Gledam samo u pravcu četiri golmana, a to su Robert Enke, Rene Adler, Tim Wiese i Manuel Neuer - rekao je Löw.