Uspomena stara 28 godina
94

Lovren objavio fotografiju iz djetinjstva i uz dirljivu poruku se zahvalio majci

Klix.ba
Dejan Lovren (Foto: EPA-EFE)
Dejan Lovren (Foto: EPA-EFE)
Defanzivac Liverpoola i reprezentacije Hrvatske Dejan Lovren napisao je emotivnu poruku na Instagramu koju je posvetio svojoj majci.

On je postavio fotografiju staru 28 godina, na kojoj ga majka drži u naručju u Kraljevoj Sutjesci, a uz to je napisao i posvetu. Kako kaže, on i njegov brat Davor nisu previše rječiti kada je riječ o ljubavi, ali žele pokazati majci da je vole.

"E moja majko, ovo je bilo 1990. godine u Kraljevoj Sutjesci. Znam da se bolje sjećaš nego ja, naravno. Želim ti se zahvalit na svemu, znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao, ali si bezbroj puta dokazala koliko si jaka žena. Možda ja i brat Davor nismo previše rječiti kada je riječ o ljubavi, ali eto znaj da te volimo zauvijek. Nadam se da si ipak ponosnija na mene, jer ipak držiš budućeg srebrenog u naručju", napisao je Lovren uz hashtag #ljubavjesvakidan.

Inače, Lovren je rođen u Zenici odakle je početkom rata pobjegao u Njemačku, a ranije je za engleske medije rekao da bi on i njegova porodica vjerovatno bili mrtvi da su ostali u BiH.