Nogomet
36

Lovren, Marković i Grujić pjevali pjesmu Bijelog dugmeta, zezali Coutinha i govorili o Redsima

Klix.ba
Igrači Liverpoola Dejan Lovren, Lazar Marković i Marko Grujić bili su gosti klupske televizije Redsa pri čemu su govorili o Liverpoolu, saigračima i pjevali pjesme.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren govorio je o tome kako je učio skauzerski akcenat kojim govore stanovnici Liverpoola, a najviše u tome pomogao mu je Steven Gerrard, jer je jedva razumio legendu Liverpoola.

Srbijanski reprezentativac Marko Grujić uglavnom je postavljao pitanja na koja je odgovarao i njegov sunarodnjak Lazar Marković.

U jednom trenutku igrači su zapjevali poznatu pjesmu Bijelog dugmeta "Ne spavaj mala moja muzika dok svira", a pred kraj videa pjevali su i kultnu himnu Liverpoola "You'll never walk alone".

Jedan od zadatak tokom snimanja bio je i taj da sa našale sa jednim saigračem pa su tako zvali Coutinha kojem je Lovren kazao da mu se automobil pokvario i pozvao ga da mu pomogne na što je Brazilac pristao.

Lovren je također govorio i o nezaboravnom pogotku protiv Borussije Dortmund za prolazak u finale Evropske lige prošle sezone. Lovren je pogodio u sudijskoj nadoknadi na Anfieldu za pobjedu od 4:3 i ukupnih 5:4 u dvomeču.

Videozapis je sniman u automobilu kojeg je vozio Lovren.