Nogomet
0

Ljungberg i Del Piero u indijskom nogometu?

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Talijanski nogometni prvoligaš Fiorentina odnedavno ima satelitski klub u Indiji, Pune. Postoje najave da bi u njemu karijeru mogao nastaviti legendarni Alessandro Del Piero.

Viole su službeno objavile partnerstvo s indijskim klubom iz kojeg bi vrbovali talente za nastupe u Seriji A, ali bi u suprotnom smjeru slali i neke od svojih igrača. Del Piero ne spada ni u jednu od navedenih kategorija, ali je dio plana Fiorentinine vrhuške koja bi, tvrdi La Gazzeta dello Sport, Del Pierovu karijeru ondje prolongirala.

Juventusova legenda, uskoro 40-godišnjak trenutno uživa status slobodnog igrača nakon što je posljednje dvije godine bio član Sydneyja.

Mogućnost prelaska Del Piera u indijski nogomet spominju i drugi mediji i to vežu za nekadašnjeg Arsenalovog švedskog veznjaka Fredrika Ljungbera (37).

Ovaj od 2012. godine penzionisani nogometaš, je potpisao tromjesečnu saradnju s IMG-Reliance ligom koja bi trebala startati 19. septembra, pri čemu bi bio dio drafta indijske Premierlige koja bi pomogla igračima opskrbiti osam klubova koji će se u njoj takmičiti. Oni su: Atletico Kolkata, Kerala Blasters FC, Delhi Dynamos FC, NorthEast United FC, Team Mumbai, Team Goa, Team Bengaluru i Team Pune.