Proslava srebra
5

Livno prepuno hrvatskih navijača spremno za doček Zlatka Dalića, došli Ćiro i Thompson

Piše: D. B.
Foto: R. D./Klix.ba
(Foto: R. D./Klix.ba)
Oko 50.000 navijača dočekat će danas na stadionu Zgona u Livnu selektora nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića, koji je s Vatrenim na Svjetskom prvenstvu u Rusiji postao viceprvak svijeta. Fotoreporter portala Klix.ba javlja da je sve spremno za doček.

Na dočeku bi se trebali pojaviti i hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Ante Rebić, a prisutne će zabavljati brojni pjevači među kojima su kontroverzni Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Miroslav Škoro i drugi. U Livnu se nalazi i nekadašnji selektor nogometne reprezentacije Hrvatske i reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević, koji je komentarisao Dalićev uspjeh.

"Dalić je ujedinio Hrvate, zaslužuje sve simpatije i respekt. On ne da je nominovan kao jedan od najboljih trenera, nego je najbolji, tako da me je zaj***o, ja više nisam, sad je on to. To je fenomen učitelja koji se divi svom učeniku koji ga je prevazišao", izjavio je popularni Ćiro.

Novinarima se kratko obratio i Thompson koji je zbog svojih pojedinih pjesama često bio povezivan sa neonacističkim pokretima u Hrvatskoj.

"Lijepo se osjećam u Livnu, danas je veliki dan za ovaj grad i za Dalića. Hrvatski narod na dostojanstven način dočekuje heroje. Kad zapjevaju moju pjesmu, to kod mene budi razne emocije i osjećaj zajedništva", kazao je Thompson.

Početak večerašnjeg događaja zakazan je za 19 sati.